0723 885805 | 0722431086 Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200lei
No products in the cart.

Sweet Night melatonina film orodispersibil, cutie x 21 , actiune rapida

Reducere!
Sweet Night, cutie a 21 filme orodispersibile
Sweet Night, cutie a 21 filme orodispersibile Sweet Nightfilm oral melatonina, Sweet Night

40.00 lei 28.00 lei

melatonina film orodispersibil, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Actioneaza in 15 min !

Formula inovativa: filmul orodispersibil se dizolva in cateva secunde cand este pusa pe limba, melatonina fiind absorbită imdeiat.

Nu necesita apa pentru administrare !

Fiecare film orodispersibil conține 1mg de melatonina

Supliment alimentar pe bază de melatonina, cu aroma de menta si indulcitori.

Produsul conține melatonină, hormon natural produs în organism, direct implicat în sustinerea ritmului veghe-somn.

  • Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* şi la atenuarea tulburărilor de somn** generate de decalajul orar.
  • Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonina înainte de culcare*, respectiv, în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație**.

Melatonina este o opţiune  pentru persoanele cu probleme legate de somn, fiind recomandată în cazul tulburărilor de somn: dificultăţi la adormire, trezirea involuntară, somn superficial.

cutie a 21 de filme orodispersibile

Recomandari: indepărtați ambalajul şi introduceți un film orodispersibil de melatonina sub limbă, seara, cu maxim 30 minute înainte de culcare.

Așteptați câteva secunde pentru a se dizolva, apoi înghițiți.

Produsul are un gust placut, aroma de menta, se dizolva rapid, nu  necesita apa. Film orodispersibil, usor de transportat si utilizat

Producător: Biofil Ltd SASU, United Kingdom

Deținător notificaresi Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;

Compare

Melatonina film orodispersibil, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi 

Formula inovativa: filmul orodispersibil se dizolva in cateva secunde cand este pusa pe limba, melatonina fiind absorbită imediat.

Actiune rapida,  15 min !  Absorbtia nu este intarziata de prezenta alimentelor in stomac, cum se intampla in cadrul administrarii de capsule.

Fiecare film orodispersibil conține 1mg de melatonină

Supliment alimentar pe bază de melatonina, cu aroma de menta si indulcitori.

cutie a 21 de filme orodispersibile,

Produsul conține melatonină, hormon natural produs în organism, direct implicat în susținerea ritmului veghe-somn.

Avantajele utilizării Sweet Night:

  • filmul orodispersibil se dizolvă în câteva secunde, melatonina fiind absorbită direct de sub limbă; se evită un efect semnificativ de prim pasaj hepatic, cu un grad de metabolizare estimat de 85%.  Melatonina este metabolizată în principal la nivelul ficatului în metaboliți inactivi.
  • absorbția melatoninei nu este întârziată de prezența alimentelor în stomac
  • uşor de utilizat: produsul nu necesită apă, este uşor de transportat şi de administrat.

Sfaturi de utilizare: indepărtați ambalajul şi introduceți un film orodispersibil de melatonina sub limbă, seara, cu maxim 30 minute înainte de culcare. Așteptați câteva secunde pentru a se dizolva, apoi înghițiți.

Sinteza de melatonină este stimulată la întuneric şi diminuată de lumină.

Melatonina este o opţiune  pentru persoanele cu probleme legate de somn, fiind recomandată în cazul tulburărilor de somn: dificultăţi de adormire, trezirea involuntară, somn superficial. 

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* şi la atenuarea tulburărilor de somn** generate de decalajul orar.

Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare*, respectiv, în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie şiîn următoarele câteva zile după sosirea la destinație**.

Formula inovativa a Sweet Night asigura o biodisponibilitate optima, rapida a melatoninei din compzitie, iar absorbtia nu este intarziata de prezenta alimentelor in stomac cum se intampla in cadrul administrarii de capsule.

greutate netă :  1,1g

Additional Information

Greutate 15 g
Dimensiuni 9 × 3.5 × 6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Be the first to review “Sweet Night melatonina film orodispersibil, cutie x 21 , actiune rapida”

thirteen + two =

Ingrediente:agenți de încărcare: amidon modificat şi hidroxipropilceluloză; agenți de umezire: sorbitol,  apă demineralizată, glicerină şi sucroesteri ai acizilor graşi; aromă de mentă, melatonina; colorant: dioxid de titan; înducitori: sucraloză, acesulfam de potasiu şi zaharină sodică.

 

Deținător notificaresi Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110.

Producător: Biofil Ltd SASU,United Kingdom

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 8123/2014

Sfaturi de utilizare: Îndepărtați ambalajul şi introduceți un film orodispersibil sub limbă, seara, cu 30 minute înainte de culcare.

Așteptați câteva secunde pentru a se dizolva, apoi înghițiți.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 3 săptămâni.

Dacă este necesar să conduceți autovehiculul sau utilaje în următoarele 4-5 h de la administrare, nu este recomandată administrarea produsului, din cauza riscului de a provoca somnolență.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

A se păstra la adăpost de lumină și căldură.

Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de afecțiuni imunitare actuale sau in antecedente, afecțiuni hepatice, accident vascular cerebral, diabet.

A se administra cu prudență copiilor sub 15 ani, precum și in caz de tulburări hormonale, hepatice, renale, cerebrale sau cardiace grave.

Poate interacționa cu imunosupresoare, corticosteroizi, sedative/hipnotice sau hipotensive la administrare concomitentă. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.

Produsul poate fi utilizat numai de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.