031/333 32 61 | 0729 600 073 Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 150lei
No products in the cart.

Pediakid Immuno Fort sirop 125 ml

Reducere!
Immuno Fort, sirop natural pentru copii
Immuno Fort, sirop natural pentru copii Pediakid Immuno fort, sirop natural petru copii

52.00 lei 37.00 lei

Sirop pentru imunitate la copii, sustine rezistenta naturala a organismului la agresiunile mediului.

Supliment alimentar pe baza de plante, minerale si vitamine, cu aroma de afine

Fara gluten

Pediakid Immuno Fort asociaza ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a sustine mecanismele de aparare ale organismului.

Eficacitate dovedita!

Actiuni:

  • vitamina C si Cupru, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
  • extracte de plante (Acerola, Brocoli, Echinacea, Ginseng, Maces) si propolis, ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului
  • fibre prebiotice si nectar de agave, echilibreaza flora, ajuta la asimilarea ingredientelor active

Poate fi administrat pe cale orala, incepand din momentul in care alimentatia copilului este diversificata. Pentru a obtine eficacitatea optima, se recomandă utilizarea in cure de 1-2 luni.

Produsul poate fi utilizat si de adulti si de adolescenti cu varsta peste 15 ani.

Producator: Laboratoires Ineldea Franta

Notificare SNPMAPS, nr. AA 9918/2016

Compare

Sirop pentru imunitate la copii, sustine rezistenta naturala a organismului la agresiunile mediului. Supliment alimentar pe baza de plante, minerale si vitamine, cu aroma de afine 

Fara gluten

Poate fi administrat pe cale orala, incepand din momentul in care alimentatia copilului este diversificata. Pentru a obtine eficacitatea optima, se recomandă utilizarea in cure de 1-2 luni.. Produsul poate fi utilizat si de adulti si de adolescenti cu varsta peste 15 ani.

Pediakid Immuno Fort asociaza ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a sustine mecanismele de aparare ale organismului.

  • vitamina C si Cupru, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
  • extracte de plante (Acerola, Brocoli, Echinacea, Ginseng, Maces) si propolis, ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si sustin rezistenta naturala a acestuia la agresiunile mediului inconjurator.
  • fibre prebiotice si nectar de agave

Siropul are un gust placut datorita concentratului natural de afine.

Rezultatele unui studiu randomizat ce a inclus 453 de copii cu varsta între 1-5 ani, arata atat o ameliorare semnificativa a manifestarilor neplacute asociate sistemulului respirator, cat si o reducere a incidentei infectiilor respiratorii. 

(Effectiveness of an Herbal Preparation Containing Echinacea, Propolis, and Vitamin C in Preventing Respiratory Tract Infections in Children; A Randomized, Double-blind, Placebo-Controlled, Multicenter Study. H. A. Cohen, et all : Arch Pediatr Adolesc Med. 2004; 158:217-22)

Inca imatur si fragil, imunitatea copilului are uneori nevoie de ajutor

Viata în colectivitate de la varste din ce in ce mai mici favorizează transmiterea rapida a germenilor la copii. Mecanismele naturale de aparare ale copilului sunt solicitate în permanenta. Lipsa de somn, ritmul școlar intens, o alimentație saraca in fructe si legume, tratamentele antibiotice repetate, poluarea, sunt factori care diminueaza imunitatea.

In special în perioda schimbarilor de sezon si iarna, ingredientele naturale ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului. Pediakid este prima gamă pentru copii formulata utilizând numai ingrediente naturale, ce actioneaza de manieră sinergica pentru a obtine o eficacitate optima.

Ingredientele Pediakid Immuno Fort  sunt selectionate riguros pentru a raspunde nevoilor de calitate, eficacitate si securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind prezenta în Franta de peste 10 ani. Biodisponibilitatea optimala a substantelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale si vitamine. Gustul placut este obtinut gratie utilizarii concentratelor naturale de fructe.

Pediakid, este o marca de referinta pe plan international, comercializata acum in peste 20 de tari. Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate si control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoires Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat pe cale orala, imediat ce alimentatia copilului este diversificată.

Inainte de 5 ani: câte o lingurita de sirop, dimineata si la pranz, dupa masa.

Peste 5 ani: câte două lingurite de sirop, dimineața și la pranz, dupa masa.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulti si de adolescenți cu varsta peste 15 ani.

Precauții: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.

 

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, 15%, fibre de Acacia (Acacia senegal) extract hidroglicerinat din plante (fructe de Acerola, inflorescenţă de Broccoli, rădăcini de Echinacea, rădăcini de Ginseng, fructe de Măceș) și de propolis 7,5%; arome naturale de afine și de zmeură, complex de vitamine si minerale (vitamina C, gluconat de mangan, gluconat de cupru) concentrat natural de afine, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu.

Informații nutriționale/ 20 ml. (4 lingurițe)

Complex de vitamine şi minerale, incluzând
Vitamina C

24 mg (30% *

Cupru

0,30 mg (30% *)

Mangan

0,30 mg (15% *)

Extracte hidroglicerinate de plante:
Extract de Acerola (Malpighia punicifolia)

305 mg

Extract de Broccoli (Brassica oleracea)

305 mg

Extract de Echinacea (Echinacea purpurea)

305 mg

Extract de Ginseng (Panax ginseng)

305 mg

Extract de Măceș (Rosa canina)

305 mg

Extract de propolis

305 mg

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

Notificare SNPMAPS, nr. AA 9918/2016

Detinator notificare si distribuitor: SC Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

Volum net: 125 ml   /250ml